De reisplanning van Dordrecht naar Hobart (Tasmanië)

3 januari 2016

In het reisblog staan 4 opties: reisverhalen, foto’s, kaart en profiel. Bij dit laatste onderdeel staat ook een algemeen stukje over de reis. Nu even wat meer informatie over de start van de reis.

We vertrekken woensdagmiddag 6 januari om 12:45 uur vanaf Schiphol richting Hongkong (vlucht CX0270). Volgens planning komen we daar 11 uur later aan. Het is daar dan donderdag 07:00 uur lokale tijd. Twee uur later om 09:00 uur vervolgen we de reis naar Sydney (vlucht CX0137). Dat is een vlucht van 9 uur. We komen dan rond 21:00 uur plaatselijke tijd in Sydney aan. De teller staat dan op 22 uur en er zijn ook 10 tijdzones gepasseerd. Dat betekent dat het bij ons in Tasmanië 10 uur later is dan bij jullie in Nederland.

We overnachten in het IBIS Sydney Airport hotel en vrijdagmorgen om 10:00 uur vliegen we naar Hobart op het  eiland Tasmanië (vlucht QF1509). Omdat we minimaal een uur eerder moeten inchecken zit lekker uitslapen er niet in. De vlucht duurt ongeveer 2 uur. Daar zal Mary de vriendin van Bep ons ophalen. We zullen dan wel de rest van de dag nodig hebben om bij te komen en bij te praten.

1. Inge:
    3 januari 2016
    Komt nu echt heel dicht bij! Spannend!!! xx
  2. Jasper:
    3 januari 2016
    Veel plezier alvast en de blog doet het!!
  3. Marlene:
    3 januari 2016
    Oooh, dat klinkt als heel leuk, spannend en ook wel als heel erg bijkomen in Tasmanië. Maar dat kan dan ook lekker daar.
    Leuk hoor, lekker vliegen, reizen, mmmmmm
  4. Marlene:
    3 januari 2016
    Leuk,...... reizen,....vliegen, de wereld 10km onder je door zien gaan, zon op en zon onder.....!
    Héél veel plezier!
  5. Wim van Marrewijk:
    3 januari 2016
    Een goede reis en heel veel plezier met mooie indrukken van de omgeving daar.
  6. Ralf:
    3 januari 2016
    De kop is er af en de eerst blog is een feit. Het wordt vast een topreis. Heel veel plezier en tot woensdag!!
  7. Jan:
    4 januari 2016
    Pas op voor de duiveltjes
  8. Cornelia:
    5 januari 2016
    Succes met de laatste voorbereidingen en een fijne reis toegewenst.
    Hoe voelt het om los te zijn van werk?
  9. Kim:
    5 januari 2016
    Een heel goede reis gewenst van ons, geniet van het ontdekken en samenzijn!! X
  10. Ada Groenewgen:
    Hallo Bep en freek
    Ik hoop dat jullie vannacht heerlijk kunnen slapen de spanning begint te stijgen .
    Het komt zeer dicht bij nu, een goede reis toe gewenst en in het vliegtuig kunnen jullie alvast vooruit slapen. Geniet ze he.
  11. Lidwine van Marrewijk:
    Hallo Bep en Freek,
    Het grote genieten is dus begonnen.
    Fijn voor jullie, maak er een mooie trip van. Wij genieten hier mee van jullie reisverhalen. Veel plezier xx
  12. Wim Anny Steenvoort:
    Hallo Freek en Bep,

Goede reis en we gaan meegenieten met jullie.
  13. Wim Anny Steenvoort:
    Hallo Freek en Bep,

Goede reis en een fijne vakantie en wij gaan meegenieten met jullie.
  14. Ria en Leo:
    10 januari 2016
    Goede reis en veel plezier
  15. Michel:
    11 januari 2016
    Inmiddels zit de vliegreis erop en zijn jullie begonnen aan de vakantie.
    Bij deze heel veel plezier en maak er wat mooist van.
  16. Ger:
    11 januari 2016
    wel wat laat maar als nog een goede reis en een plezierige vakantie
    groetjes Ger en Felicia
  17. Lidwine van Marrewijk:
    25 januari 2016
    Hallo Bep en Freek ik hoop dat jullie de reis van je leven maken op dit moment.
    Ik ga het van nu af aan eens proberen te volgen.
    Mijn concentratie was ver te zoeken maar we proberen de draad weer op te pakken in de buitenwereld.
    Dikke knuffel, liefs, Lidwine xx