De reisplanning van Dordrecht naar Hobart (Tasmanië)
3 januari 2016
In het reisblog staan 4 opties: reisverhalen, foto’s, kaart en profiel. Bij dit laatste onderdeel staat ook een algemeen stukje over de reis. Nu even wat meer informatie over de start van de reis.
We vertrekken woensdagmiddag 6 januari om 12:45 uur vanaf Schiphol richting Hongkong (vlucht CX0270). Volgens planning komen we daar 11 uur later aan. Het is daar dan donderdag 07:00 uur lokale tijd. Twee uur later om 09:00 uur vervolgen we de reis naar Sydney (vlucht CX0137). Dat is een vlucht van 9 uur. We komen dan rond 21:00 uur plaatselijke tijd in Sydney aan. De teller staat dan op 22 uur en er zijn ook 10 tijdzones gepasseerd. Dat betekent dat het bij ons in Tasmanië 10 uur later is dan bij jullie in Nederland.
We overnachten in het IBIS Sydney Airport hotel en vrijdagmorgen om 10:00 uur vliegen we naar Hobart op het eiland Tasmanië (vlucht QF1509). Omdat we minimaal een uur eerder moeten inchecken zit lekker uitslapen er niet in. De vlucht duurt ongeveer 2 uur. Daar zal Mary de vriendin van Bep ons ophalen. We zullen dan wel de rest van de dag nodig hebben om bij te komen en bij te praten.

Leuk hoor, lekker vliegen, reizen, mmmmmm
Héél veel plezier!
Hoe voelt het om los te zijn van werk?
Ik hoop dat jullie vannacht heerlijk kunnen slapen de spanning begint te stijgen .
Het komt zeer dicht bij nu, een goede reis toe gewenst en in het vliegtuig kunnen jullie alvast vooruit slapen. Geniet ze he.
Het grote genieten is dus begonnen.
Fijn voor jullie, maak er een mooie trip van. Wij genieten hier mee van jullie reisverhalen. Veel plezier xx
Goede reis en we gaan meegenieten met jullie.
Goede reis en een fijne vakantie en wij gaan meegenieten met jullie.
Bij deze heel veel plezier en maak er wat mooist van.
groetjes Ger en Felicia
Ik ga het van nu af aan eens proberen te volgen.
Mijn concentratie was ver te zoeken maar we proberen de draad weer op te pakken in de buitenwereld.
Dikke knuffel, liefs, Lidwine xx